Din suflet pentru copii!

 
 

    Spectacolul Zânelor Ursitoare, un spectacol magic, emoționant, pus în scena de 3 Ursitoare, pe o muzica de poveste și colorat de costume deosebite.


    Ceea ce ne deosebește pe noi, zânele ursitoare Roxy Party de alte spectacole este, pasiunea pentru ceea ce facem și dorința de a aduce elemente originale în spectacolul nostru. Astfel, vă garantăm un spectacol UNIC, personalizat pentru fiecare copil în parte*. Deasemenea, o amprentă de unicitate este faptul că ursitoarele sunt acompaniate de muzica de vioara live, mai exact, una dintre zânele ursitoare va aduce un plus de mister cântand la vioară.


Noi, zânele ursitoare, ne dorim să aducem emoție în sufletele oamenilor; de aceea, încercăm să personalizăm textul și apariția noastră cu ajutorul dumneavoastră! Toate acestea duc spre un spectacol UNIC și o amintire de neuitat.


Pentru detalii sunați ursitoarele tel. 0723 679 396 sau trimiteți un e-mail la adresa info@copiibrasov.ro sau info@ursitoarecopii.ro


Prețuri de la 300 RON pentru orașul Brașov

Zâne Ursitoare + pictură pe față + baloane modelate + confetti


*personalizarea se va face in functie de implicarea părinților și cu aportul acestora la conceperea textului personalizat.


Ursitoare botez Brasov,  Zane ursitoare, Zane ursitoare botez, Botez Brasov, Ursitoare copii botez Brasov, Ursitoare la botez, Petreceri copii Brasov, Animatori petreceri copii, Spectacol ursitoare, botez ursitoare Brasov, ursitoare fermecate, ursitoare rochii crem, ursitoare la botez.

Ursitoarele suflă “praf de zâne” în sufletele copiilor!

Ursitoare la botez, Ursitoare tăiere moț sau Ursitoare nuntă